Vraag en antwoord

Op deze pagina vind je antwoorden op vragen die wij over de plannen op deze website krijgen. Mocht jouw vraag er niet tussen zitten, schroom dan niet contact op te nemen.

Of heb je juist een advies voor ons?

Op de contactpagina vind je onze gegevens. 

Doen hoor! We horen graag van je.

Waarom deze website?

De hoofdlijnen voor de plannen van het manifest zijn uitgezet. Samen met de teams die de programma’s vormgeven, met iedereen die in of voor het RKZ werkt en met mensen die betrokken zijn bij het RKZ, gaan we in de komende dagen, weken, maanden en waar nodig jaren de ambities verwezenlijken en de programma’s verder vorm geven. Dit willen we zo toegankelijk mogelijk doen. Iedereen mag van de plannen en voortgang afweten zodat de betrokkenheid zo groot mogelijk is. Met deze website zorgen we dat alle info overal te lezen of raadplegen is. Op de PC maar ook op smartphones of tablets. 

Hoe kan het dat sommige programma's al lopen en anderen nog moeten starten?

Sommige programma’s zijn een voortgang/doorstart van de al eerder ingeslagen weg met de vorige strategie. Sommige projecten kunnen we met enkel interne krachten organiseren (bijvoorbeeld gastvrij zijn), anderen gaan gepaard met ingewikkelde samenwerkingen (bijvoorbeeld de financiering van de (ver)bouw. Maar: alle programma’s zijn en blijven met elkaar verbonden.

Waarom niet gewoon de strategieplannen?

De vorige strategieplannen liepen in hun planning tot 2022. Een deel van de plannen komt (gedeeltelijk) terug in het manifest, maar om het uiteindelijke toekomstbeeld te behalen was/is er meer nodig.